Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A sajtot áztassuk vízbe 20 percre, addig készítsük el a pácot, amihez keverjük el a fűszerkeveréket az olívaolajjal.
A cukkini végét vágjuk le és zöldséghámozóval vagy éles késsel vágjunk belőle vékony szeleteket.
A sajtot töröljük szárazra, vágjuk 2 centis kockákra, pácoljuk be, hagyjuk állni legalább fél órát.
Húzzuk nyársra a sajtkockákat, váltogatva a hajtogatott cukkiniszalagokkal.
Oldalanként 2 perc alatt grillezzük meg a nyársakat és tálalhatunk is.